Voor wie is de Verhuisadviseur Senioren?

Om in aanmerking te komen voor begeleiding door de Verhuisadviseur Senioren dient u aan enkele voorwaarden te voldoen.

Huurders in Utrecht en Nieuwegein

Huurders in Utrecht zijn 55 jaar of ouder en huren een grote sociale huurwoning van één van de woningcorporaties. Een grote woning is een eengezinswoning óf een appartement met vier kamers of meer.
Huurders in Nieuwegein zijn 55 jaar en ouder en huren een sociale huurwoning van één van de woningcorporaties. Dit hoeft géén grote woning te zijn.

De begeleiding is kostenloos en vrijblijvend.

Huurders die niet voldoen aan de voorwaarden, geven wij telefonisch advies en ontvangen een informatiepakket. Ook kunnen wij doorverwijzen naar bijvoorbeeld een buurtteam bij u in de buurt. 

Huiseigenaren in Utrecht en Nieuwegein

Mensen met een eigen woning, die in aanmerking willen komen voor begeleiding door de Verhuisadviseur, dienen 55 jaar of ouder te zijn.

De begeleiding in Nieuwegein is kostenloos, in Utrecht zijn er kosten aan verbonden.

Hebt u een eigen woning? Dan helpen wij met een eerste inventarisatie van uw inkomens- en vermogenspositie en geven een voorlopig advies richting koop- of huurwoning en het woningaanbod. We verwijzen door naar een financieel adviseur of naar makelaars voor aan- of verkoop van de woning.

Flyer Verhuisadviseur Nieuwegein eigen woning 
Flyer Verhuisadviseur Utrecht eigen woning

Vrijblijvend advies en maatwerk

Ieder mens is uniek en iedere situatie verschillend. Daarom is onze begeleiding maatwerk en sluit deze aan op uw persoonlijke situatie. We bezoeken u thuis en/of ontvangen u op kantoor.

Waarom verhuizen uit de vertrouwde woning?

Voorbeeld 2

Wonen in een huis met een tuin is voor veel mensen een ideaal. Wanneer het onderhoud van de tuin in de loop der jaren een belasting wordt, dan verandert de lust in een last. Verhuizen naar een appartement kan een uitkomst zijn.