Wie zijn onze verhuisadviseurs?

Ons team bestaat uit professionals en vrijwilligers met kennis en ervaring op het gebied van ouderenhuisvesting en -zorg. 

Özden Tarimoglu is coördinator en projectmedewerker van de Verhuisadviseur. Zij wordt ondersteund door projectmedewerker Alice Kuijpers. Samen met betrokken en deskundige vrijwilligers zoeken wij passende woningen voor senioren, op basis van onze uitgebreide kennis over het aanbod aan wonen en zorg in de regio. Zo vormen wij een mooie schakel tussen vraag en aanbod. 

Ook bieden wij een stageplek aan gemotiveerde HBO-stagiaires van bijvoorbeeld de opleidingen Toegepaste gerontologie en Social Work.

Vrijwilliger worden?

Vind je het leuk om je te verdiepen in de toewijzing van seniorengeschikte huurwoningen en ouderen hierin wegwijs te maken? Ben je sociaal vaardig en heb je een luisterend oor? Ben je minimaal één dagdeel beschikbaar op dinsdag, woensdag of donderdag? Stuur dan een mailtje naar: 

verhuisadviseur@stade.nl

 

Hoe zijn we te bereiken?

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar op (030) 236 18 04 op dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Krijgt u een antwoordapparaat, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u teruggebeld.

E-mail

U kunt ook een E-mail sturen naar:

verhuisadviseur@stade.nl.

Postadres

Verhuisadviseur Senioren
Postbus 13124
3507 LC Utrecht

Zie ook onder Contact