Wie zijn onze verhuisadviseurs?

Ons team bestaat uit professionals en vrijwilligers met kennis en ervaring op het gebied van ouderenhuisvesting en -zorg. Wij zijn goed bekend met het aanbod aan wonen en zorg in de regio en kunnen goed fungeren als schakel tussen vraag en aanbod.

Jiska Ruis is algemeen projectleider en Verhuisadviseur voor Woningeigenaren. Zij wordt ondersteund door projectmedewerker Özden Tarimoglu.
Daarnaast werken bij ons betrokken en deskundige vrijwilligers en bieden wij een stageplek aan gemotiveerde HBO studenten, bijvoorbeeld van de opleiding Toegepaste Gerontologie of Social Work.

Vrijwilliger worden?

Vind je het leuk om je te verdiepen in de toewijzing van seniorengeschikte huurwoningen en ouderen hierin wegwijs te maken? Ben je sociaal vaardig en heb je een luisterend oor? Ben je minimaal één dagdeel beschikbaar op dinsdag, woensdag of donderdag? Stuur dan een mailtje naar: 

verhuisadviseur@u-centraal.nl

 

 

Hoe zijn we te bereiken?

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar op (030) 236 18 04 op dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Krijgt u een antwoordapparaat, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u teruggebeld.

E-mail

U kunt ook een E-mail sturen naar:

verhuisadviseur@stade.nl.

Postadres

Verhuisadviseur Senioren
Postbus 13124
3507 LC Utrecht

Zie ook onder Contact