Nieuwsbericht 2020

Voor 55-plussers in een sociale huurwoning of eigen woning* met vragen over wonen en verhuizen

Verhuisadviseur Utrecht nog zeker 2 jaar actief 

De gemeente Utrecht en de woningcorporaties vinden het belangrijk dat senioren prettig wonen in een huis dat past bij hun wensen en behoeften. Daarom is ook in 2020 en 2021 de Verhuisadviseur weer beschikbaar voor begeleiding van 55-plussers uit Utrecht met vragen over wonen en verhuizen. 

De Verhuisadviseur Utrecht begeleidt 55-plussers met een grote sociale huurwoning (minimaal 4 kamers) of eigen woning* bij het vinden van een andere, kleinere woning. Wij helpen u met het in beeld brengen van uw wensen en mogelijkheden en het oplossen van de belemmeringen die u ervaart. Ook kunnen wij actief voor u op WoningNet zoeken naar geschikte woningen en u eventueel helpen met  “de papierwinkel”, zoals de inschrijving bij WoningNet of een urgentieaanvraag. 

Neem gerust eens contact op met de Verhuisadviseur Senioren voor een oriënterend gesprek. Tel. (030) 236 18 04 (dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.00 uur), E-mail verhuisadviseur@stade.nl, website www.verhuisadviseursenioren.nl.  

* Voor woningeigenaren is de dienstverlening van de Verhuisadviseur niet kosteloos. Meer informatie over de kosten kunt u opvragen de projectleider van de Verhuisadviseur, Jiska Ruis.

E-book over de kosten voor wonen en zorg

Vraagt u zich ook wel eens af hoe dat zit met de kosten voor wonen en zorg? Dat is ook erg ingewikkeld. Daarom heeft Woonz.nl in samenwerking met verschillende experts, waaronder de Verhuisadviseur een e-book samengesteld. Bent u ook benieuwd? Download dan hier het interactieve E-book: e-book woning- en zorgprijzen-interactief

Nieuws en publicaties

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuws

1 maart 2019 - Vraagt u zich ook wel eens af hoe dat zit met de kosten voor wonen en zorg? Dat is ook erg ingewikkeld. Daarom heeft Woonz.nl in samenwerking met verschillende experts, waaronder de Verhuisadviseur een e-book samengesteld. Bent u ook benieuwd? Download dan hier het interactieve E-book.

1 januari 2019 - De verhuisadviseur Senioren in Utrecht én Nieuwegein  is weer met één jaar verlengd tot eind 2019. Nieuwsbericht januari 2019
18 april 2018
- Op 17 april is de Verhuisadviseur voor woningeigenaren in Utrecht van start gegaan.
Verhuisadviseur Woningeigenaren Utrecht van start
1 januari 2018 - De Verhuisadviseur Senioren in Utrecht én Nieuwegein  is weer met één jaar verlengd tot eind 2018.


Voor woningzoekenden

Hieronder vindt u onze algemene folders en filmpjes. U kunt de documenten downloaden via de onderstaande links: 

Handige links


Voor professionals

  

Handige links